Мoj Офис

LED  Светилка за работна маса  :  Lumena

Подесувачки панел на допир

 

Висока едноставност и елегантен дизајн.

Моќна LED панел светилка

 

Прекрасна LED светилка со моќност 7W, едноставна за употреба со нежен и елегантен дизајн.

Гаранција на производ 2 години.

 

Подвижно тело

 

Приспособливо тело за регулација на положбата на светилката и насочување на светлината.